The Upperroom

50 20

Neem contact op

Heeft u vragen over deze ruimte of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid hiervan? Neem dan gerust contact op met ons.

Herenkamer met stijl

De upperroom is een kleine maar zeer intieme en gezellige zaal. Vanaf deze herenkamer op de bovenverdieping heeft u prachtig uitzicht op het kerkplein van Voorhout. Ideaal voor borrels, feestjes en etentjes met kleine partijen. Maar ook de geschikte plek om met u collega’s te vergaderen of workshops te geven. 

Bekijk de andere mogelijkheden

Restaurant/bar
Feestzaal
NIEUW: Herenhuis

Restaurant/bar

Ons sfeervolle restaurant met aangrenzende serre en terras biedt de mogelijkheid voor een heerlijk diner of gezellig borrel. Kiest u voor een hoge bar-tafel of zit u liever met uw gezelschap? Onze menukaart is opgebouwd vanuit een (mogelijk) shared dining concept, leuk om te delen met uw gezelschap. Daarnaast bieden wij een ruime diversiteit aan hoofdgerechten. Vlees, vis, vega, voor ieder een heerlijk gerecht. Gezellig borrelen na het diner? Onze vriendelijke bediening heet u van harte welkom in ons restaurant, serre of op ons terras! U kunt online reserveren voor groepen tot maximaal 10 personen. Van 11 tot maximaal 16 personen stellen we graag een menu voor u samen.

Reserveren

Feestzaal

Maak van uw feest een onvergetelijke avond! Onze feestzaal is op meerdere manieren in te richten. Onze verlichte bar en sfeervolle inrichting zijn de basis van ieder succesvol feest! Van DJ, band tot cocktailbar, alles is mogelijk! Onze feestzaal biedt ruimte aan maximaal 200 personen voor een bruiloft, (bedrijfs)feest óf andere viering. In vergader-opstelling kunnen wij maximaal 75 gasten verwelkomen.

Bekijk ruimte

NIEUW: Herenhuis

Vroeger een woonhuis met bollenschuur, nu een hippe horeca-ruimte voorzien van de nieuwste apparatuur, grote bar met diverse bieren op tap én aparte kleine (vergader)ruimte. Het Herenhuis biedt ruimte aan 80 personen voor een feestelijke borrel!

Bekijk ruimte

Ons aanbod

Pagina's