Restaurant / bar

60

Neem contact op

Heeft u vragen over deze ruimte of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid hiervan? Neem dan gerust contact op met ons.

Diner of gezellig borrelen?

In ons restaurant ontvangen wij vijf dagen in de week gasten voor het diner. Het restaurant is echter ook af te huren voor feesten en partijen. Zomers kunnen de deuren naar het terras worden opengezet, zodat er extra ruimte ontstaat. Ook de tussenwand naar de grote zaal kan worden ingeschoven. Hoe groot de groep ook is, de intieme sfeer van het restaurant blijft altijd behouden. 

Bekijk de andere mogelijkheden

Feestzaal
Upperroom
NIEUW: Herenhuis

Feestzaal

Maak van uw feest een onvergetelijke avond! Onze feestzaal is op meerdere manieren in te richten. Onze verlichte bar en sfeervolle inrichting zijn de basis van ieder succesvol feest! Van DJ, band tot cocktailbar, alles is mogelijk! Onze feestzaal biedt ruimte aan maximaal 200 personen voor een bruiloft, (bedrijfs)feest óf andere viering. In vergader-opstelling kunnen wij maximaal 75 gasten verwelkomen.

Bekijk ruimte

Upperroom

Borrel of bijeenkomst? Dan bent u in de Upperroom aan het juiste adres. Deze herenkamer met style is van alle gemakken voorzien. Bar, TV, en basis geluidsapparatuur voor een borrel of bijeenkomst. De Upperroom biedt ruimte voor maximaal 50 personen tijdens een borrel, of 25 personen tijdens een vergadering.

Bekijk ruimte

NIEUW: Herenhuis

Vroeger een woonhuis met bollenschuur, nu een hippe horeca-ruimte voorzien van de nieuwste apparatuur, grote bar met diverse bieren op tap én aparte kleine (vergader)ruimte. Het Herenhuis biedt ruimte aan 80 personen voor een feestelijke borrel!

Bekijk ruimte

Ons aanbod

Pagina's