Herenhuis

80 25

Neem contact op

Heeft u vragen over deze ruimte of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid hiervan? Neem dan gerust contact op met ons.

Onze nieuwste ruimte

Van woonhuis naar moderne horeca-ruimte. Het Herenhuis is voorzien van een grote bar met mooie borrelruimte én aparte (vergader)ruimte. 

Er is ruimte voor maximaal 80 personen bij een feestelijke borrel, maar is ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen vanaf 25 personen.

Bekijk de andere mogelijkheden

Restaurant/bar
Feestzaal
Upperroom

Restaurant/bar

Ons sfeervolle restaurant met aangrenzende serre en terras biedt de mogelijkheid voor een heerlijk diner of gezellig borrel. Kiest u voor een hoge bar-tafel of zit u liever met uw gezelschap? Onze menukaart is opgebouwd vanuit een (mogelijk) shared dining concept, leuk om te delen met uw gezelschap. Daarnaast bieden wij een ruime diversiteit aan hoofdgerechten. Vlees, vis, vega, voor ieder een heerlijk gerecht. Gezellig borrelen na het diner? Onze vriendelijke bediening heet u van harte welkom in ons restaurant, serre of op ons terras! U kunt online reserveren voor groepen tot maximaal 10 personen. Van 11 tot maximaal 16 personen stellen we graag een menu voor u samen.

Reserveren

Feestzaal

Maak van uw feest een onvergetelijke avond! Onze feestzaal is op meerdere manieren in te richten. Onze verlichte bar en sfeervolle inrichting zijn de basis van ieder succesvol feest! Van DJ, band tot cocktailbar, alles is mogelijk! Onze feestzaal biedt ruimte aan maximaal 200 personen voor een bruiloft, (bedrijfs)feest óf andere viering. In vergader-opstelling kunnen wij maximaal 75 gasten verwelkomen.

Bekijk ruimte

Upperroom

Borrel of bijeenkomst? Dan bent u in de Upperroom aan het juiste adres. Deze herenkamer met style is van alle gemakken voorzien. Bar, TV, en basis geluidsapparatuur voor een borrel of bijeenkomst. De Upperroom biedt ruimte voor maximaal 50 personen tijdens een borrel, of 25 personen tijdens een vergadering.

Bekijk ruimte

Ons aanbod

Pagina's