Cheers Zaal

200 75

Neem contact op

Heeft u vragen over deze ruimte of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid hiervan? Neem dan gerust contact op met ons.

Van feesten tot ...

Hoewel de grote zaal in omvang de grootste zaal van de Cheers is, kan het toch voor iedere partij worden ingezet. Door wijzigingen in decor en licht kan de grote zaal moeiteloos aan iedere gelegenheid worden aangepast. 

Bekijk de andere mogelijkheden

Restaurant/bar
Upperroom
NIEUW: Herenhuis

Restaurant/bar

Ons sfeervolle restaurant met aangrenzende serre en terras biedt de mogelijkheid voor een heerlijk diner of gezellig borrel. Kiest u voor een hoge bar-tafel of zit u liever met uw gezelschap? Onze menukaart is opgebouwd vanuit een (mogelijk) shared dining concept, leuk om te delen met uw gezelschap. Daarnaast bieden wij een ruime diversiteit aan hoofdgerechten. Vlees, vis, vega, voor ieder een heerlijk gerecht. Gezellig borrelen na het diner? Onze vriendelijke bediening heet u van harte welkom in ons restaurant, serre of op ons terras! U kunt online reserveren voor groepen tot maximaal 10 personen. Van 11 tot maximaal 16 personen stellen we graag een menu voor u samen.

Reserveren

Upperroom

Borrel of bijeenkomst? Dan bent u in de Upperroom aan het juiste adres. Deze herenkamer met style is van alle gemakken voorzien. Bar, TV, en basis geluidsapparatuur voor een borrel of bijeenkomst. De Upperroom biedt ruimte voor maximaal 50 personen tijdens een borrel, of 25 personen tijdens een vergadering.

Bekijk ruimte

NIEUW: Herenhuis

Vroeger een woonhuis met bollenschuur, nu een hippe horeca-ruimte voorzien van de nieuwste apparatuur, grote bar met diverse bieren op tap én aparte kleine (vergader)ruimte. Het Herenhuis biedt ruimte aan 80 personen voor een feestelijke borrel!

Bekijk ruimte

Ons aanbod

Pagina's