restaurant-kop-433x68

De keukenbrigade van Cheers! brengt u een dinerkaart opgebouwd uit verse hoogwaardige producten. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de dagelijks wisselende verse vis uit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologische of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met allergieën. De gerechten op de menukaart komen optimaal tot hun recht wanneer zij worden begeleid door één van de wijnen van onze uitgebalanceerde wijnkaart. Deze wijnen zijn met zorg geselecteerd door D’Vino, onze partner in wijn die ons steeds weet te verrassen met smaakvolle wijnen bij onze gerechten. Bijvoorbeeld die van Casa Silva, één van de meest bekroonde wijnhuizen van Chili. Als huiswijn schenken wij de prijswinnende Chardonnay Semillon; een heldere groen-gele, frisse wijn met intense aroma’s met hinten van perzik, banaan, citrus en bloemen. Ook is het mogelijk om diverse andere wijnen per glas te bestellen.

“ U een onvergetelijke avond bezorgen met goed eten, mooie wijn en persoonlijke aandacht; dat is mijn passie.”

Check hier onze menukaart

Onderstaand de geheel vernieuwde menukaart »

Drinks

In de bar bereiden onze gedreven barmedewerkers uw cocktail of drankje en begeleiden u met veel plezier door de wijnkaart en het assortiment exclusieve bieren.

Wij schenken ook hier de prijswinnende Chardonnay Semillon van Casa Silva, omdat wij vinden dat u niet alleen in ons restaurant maar ook in de bar van een mooie wijn mag genieten voor een aangename prijs. Onze wijnen worden bewaard in de klimaatkast, waardoor uw glas wijn altijd perfect op temperatuur is. En natuurlijk kunt u ook hier diverse wijnen per glas bestellen.

In de zomermaanden verzorgt Cheers! iedere laatste donderdag van de maand een zwoele Cocktail Night. Begeleid door muzikale ondersteuning proeft u 6 eigentijdse cocktails voor € 6,- per stuk. Strawberry Cheesecake cocktails, mojito’s, caipirinha’s; onze cocktail specialist maakt er een feest van!

Restaurant en bar zijn geopend:

Wo-do 16.00 – 01.00 uur

Vrij-zat- zon 15.00 – 01.00 uur

Koffie

Koffie drink je niet, die ervaar je!
Tegenwoordig werken wij met ILLY koffie.

Dit om onze gasten nog een mooiere koffiebeleving te kunnen laten ervaren.

impressie-cheers-restaurant

NEEM CONTACT OP
0252 231525
@ Cheers@ziggo.nl