Events

Cheers! beschikt over een zaal die dankzij de inzet van sfeerverlichting, tussenwand, meubilair en verlichte bar om te toveren is van intiem feestje tot feestgelegenheid voor 50 tot 450 personen. Sinds de start in 2012 heeft Cheers! een indrukwekkende lijst aan artiesten mogen verwelkomen. (Inter)nationale topartiesten als Incognito, Hans Dulfer, René Froger en Edsilia Rombley verzorgden hier al optredens en er staan nog vele events in de agenda. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Facebook_Cheers

Ook voor uw bruiloft is Cheers! een zeer geschikte locatie. Terwijl u met uw gasten in de serre geniet van uw bruiloftsdiner, bouwt de band haar apparatuur op in de feestzaal. Nadat u uw gasten heeft verwelkomd met een welkomstdrankje, kan het feest beginnen.

Uw gastheren Tony Niessen en Kevin Pelt creëren de beleving die u in gedachten heeft. Kom voorproeven, ervaar de ruimte en hoor hoe de vele mogelijkheden van Cheers! met plezier voor u worden ingezet om de sfeer te realiseren die u wenst.

cheers_fotos_website
“Door het creëren van de juiste sfeer en het gebruik van kwaliteitsproducten maak ik samen met ons gedreven en ervaren personeel uw zakelijke of privébijeenkomst met plezier tot een succes.”